Welkom op mijn website! 

Van kinds af aan speelt muziek al een grote rol in mijn leven, het is me met de paplepel ingegoten. Vanaf 2008 is die passie zo groot geworden, dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Super blij en dankbaar ben ik dat dit heeft mogen gebeuren. Met veel toewijding, liefde en creativiteit werk ik vandaag de dag aan de meest uiteenlopende audio en video producties. Hieronder een overzicht van mijn werkzaamheden. Neem gerust een kijkje en als je vragen hebt laat het me weten! 

Michel Wijninga


 


Muziekproductie en educatie bedrijf, welke ik in oktober 2019 ben gestart. Een plek waar bands, muzikanten, producers, songwriters en docenten samenwerken. De ontspannen sfeer in het modern ingerichte, goed bereikbare en zonovergoten pand geeft ruimte aan creativiteit en het tot in de puntjes uitwerken van jouw idee. Flexibiliteit, liefde voor muziek en kwaliteit, dat is waar Flexrecords voor staat!


 

Deze opname studio ben ik gestart in 2008 en zat in het pand van Muziek Organisatie Noord te Groningen. De studio heb ik ongeveer 12 jaar gerund en heb er enorm veel geleerd, ervaring en netwerk opgebouwd.  Sinds okt 2019 heb ik deze kennis en kunde meegenomen naar m'n nieuwe studio Flexrecords. 

 


Als muzikant speel ik in deze band, die is begonnen in 2012 onder de naam Steaming Piano's en sinds 2016 veranderd is in KaramBAM! In deze band speel ik toetsen en zing ik. Bij onze grotere shows kun je me ook vinden achter het drumstel of rockend op m'n gitaar en blaas ik iedere keer weer de grootste versterker van NL op!... 


Overige projecten (met de bijbehorende werkzaamheden)